marți, 4 aprilie 2017

Entertainment



Entertainment
Functia de enternaiment de pe vastul si complicatul internet, este o functie foarte cautata si in mare voga, atat in randul tinerilor cat si al persoanelor, mai putin instruite intre ale internetului.
Enternainingul poate fi facut prin foarte multe moduri, cele mai populare fiind Gaming si Movie/Video watching, toate fiind facute pe, si cu ajutorul internetului. Unul dintre exemplele companiilor care se ocupa cu enternainingul bazat doar pe internet este Youtube. O corporatie in continua dezvoltare si cu miliarde de utilizatori zilnic. Youtube consta in punerea la dispozitie a utilizatorului de a alege in a fi creator de content, sau utilizator de content. Creatorii de content produc filmulete, scurt metraje, muzica, comentarii, etc. pentru ca mai apoi utilizatorii sa le vizioneze. Toate aceste lucuri apartin unor categorii bine definite si cu atat de multi fani pentru fiecare. Utilizatorii de content sunt persoanele care nu aleg sa creeze, ci sa vizioneze anumite lucrari pe care creatori de content le produc. Momentan creatori de content de pe tot globul sunt platiti in legatura cu: Locul in care ei se afla (tara, continentul.), numarul de viziualizari si numarul de personae care au ales sa se aboneze la canalul acestora pentru a primi notificari de fiecare data cand creatorul posteaza ceva nou. Folosirea contentului este in totalitate gratis, toate veniturile din care creatorii sunt platiti venind doar din reclamele pe care ei aleg sa le puna sau sa nu le puna in videocipul lor, si mai apoi de la firmele care aleg sa ii sponsorizeze, cu bani sau cu anumite bunuri. Acest lucru s-ar putea schimba in timp, Youtube devenind o platform pentru care va trebuii sa dai bani, asemeni Netflixului, TwitchTV, HitBox etc.
Entertainingul de orice fel este foarte bine cotat si aduce foarte multe lucruri, fie frumoase fie inutile sau urate in universal web.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu