luni, 12 iunie 2017

top 5 youtuberi romani

                                 Atentie: Acest top este bazat doar pe baza preferintelor mele!

   Locul unu in topul meu al youtuberilor romani il ocupa CreativeMonkeyz. Aceasta echipa de artisti talentati au un umor si un mod de editare si procesare a videoclipurilor foarte avansat, ei avand studii si experienta avansata in domeniu. Cresterea canalului lor nu este una foarte sporita daca este sa ii comparam cu alte canale romanesti. Cu toate acestea CreativeMonkeyz continua sa lanseze noi proiecte foarte interesant.
   Pe locul doi se afla vestitul Codrin Bradea. Canalul lui este un canal cu un umor foarte piperat inteles doar de putine persoane. Canalul lui Codrin este unul de gaming. Codrin face ocazional si alte filmulete dragute si cu un umor foarte ridicat.
   Locul trei il ocupa IRaphahell, el fiind un canal de gaming. IRaphahell este foarte popular in randul copiilor romani datorita jocurilor pe care le prezinta pe canalul lui.
   Locul patru este ocupat de Mikey Hash. Mikey este un youtuber foarte popular, el avand vestita emisiune umoristica numita "Doza de Has". In spatele acestei emisiuni se afla o adevarata echipa de editori si oameni din domeniul IT. In timpul lui liber, Mikey, face ocazional si vlogguri.
   Si in cele din urma pe locul 5 se afla AdrianPOV. Adrian este un tanar cu o viata destul de interesanta pentru a fi capturata si postata pe youtube, astfel el ocupandu-se doar cu vlogguri. Echipamentul lui de filmare este foarte avansat si este foarte bine pus in folosinta de Adrian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu